Bliv medlem

Ønsker du medlemsskab af Grønnedalsforeningen, skal du blot udfylde formularen med alle relevante oplysninger.

Bemærk, at du skal udfylde felterne vedr. opholdsperiode og relation til Grønnedal/Ivittuut.
Alle, som fysisk har været i Grønnedal/Ivittuut, uanset om det har været én time, syv år, som fastboende eller gæst, kan ansøge om medlemskab.

Da foreningen også har en Facebookgruppe (lukket gruppe), bedes du oplyse, om du er på Facebook.

Når indmeldelsesblanketten er udfyldt og sendt, vil du snarest få tilsendt oplysninger om medlemskabet.

Kontingentet er p.t. kr. 150,-.

Ved indmeldelse vil dit navn, periode samt funktion fremgå af den offentlige medlemsliste på hjemmesiden. Såfremt du ikke ønsker dit navn på listen, skal du gøre opmærksom på dette.

- og få de seneste nyheder

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!