INDMELDELSE

Ønsker du medlemsskab af Grønnedalsforeningen, skal du blot udfylde formularen med alle relevante oplysninger.

Bemærk, at du skal udfylde felterne vedr. opholdsperiode og relation til Grønnedal/Ivittuut.
Medlemsskabet er kun for personer, som har haft bopæl i, eller på anden måde har haft en særlig tilknytning til Grønnedal/Ivittuut.

Da foreningen også har en Facebookgruppe, bedes du oplyse om du er på Facebook.

Når indmeldelsesblanketten er udfyldt og sendt, vil du snarest få tilsendt oplysninger om medlemskabet.

Kontingentet er p.t. kr. 150,- pr. husstand.

Ved indmeldelse vil dit navn, periode samt funktion fremgå af den offentlige medlemsliste på hjemmesiden i relation til Grønnedal/Ivittuut. Såfremt du ikke ønsker dit navn på listen, skal du gøre opmærksom på dette.

På Facebook

3 + 13 =

Betaling af kontingent og egenbetaling for deltagelse i Grønnedalsfesten kan foretages på følgende måder (husk angive medlemsnummer ved indbetalinger):

Anvende MobilePay – brug nummer 86016 (fem cifre).
Ved betaling via MobilePay vil du se foreningens navn og logo.

Du kan også foretage bankoverførsel til foreningens konto:

Sparekassen Vendsyssel
Reg.nr.: 9070