FORENINGEN

Foreningen blev oprindeligt stiftet i 1985, med det formål at styrke det sociale samvær for alle, der har/havde boet i Grønnedal og Ivittuut. I nogle år med lavt aktivitetsniveau, blev der i 2016 valgt en ny bestyrelse, som ønsker større synlighed og bedre tilbud til medlemmer.

Der er gennem tiden afholdt en årlig sammenkomst i Danmark. Det var frem til 2011 skiftevis på Sjælland og i Jylland. Siden 2011 har Sommerfesten været afholdt i Ebeltoft.

Der vil fortsat være en årlig sammenkomst. Her på hjemmesiden vil dette du kunne finde flere informationer om hvor og hvornår.

Foreningen har sin egen Facebook gruppe, hvor der gives informationer, oplæg m.v. relateret til foreningens virke.

Det er foreningens formål, at være tovholder på aktiviteter relateret til alle, der har boet i Grønnedal eller Ivittuut. Har du forslag til at gøre dette endnu bedre, kan du kontaktes foreningen her.

Velkommen

Til opkrævning af kontingent og for brugerbetaling for deltagelse i aktiviteter, har Grønnedalsforeningen oprettet følgende konto:

Sparekassen Vendsyssel
Reg.nr.: 9070