Om foreningen

Foreningen blev oprindeligt stiftet i 1985, med det formål at styrke det sociale samvær for alle, der har/havde boet i Grønnedal og Ivittuut. I nogle år med lavt aktivitetsniveau, blev der i 2016 valgt en ny bestyrelse, som ønsker større synlighed og bedre tilbud til medlemmer.

Der er gennem tiden afholdt en årlig sammenkomst i Danmark. Det var frem til 2011 skiftevis på Sjælland og i Jylland. I perioden 2011 – 2016 har Grønnedalsfesten været afholdt i Ebeltoft. Fra 2017 blev det besluttet at Grønnedalsfesten afholdes skiftevis på Fyn, Sjælland og Jylland.
I forbindelse med den traditionelle begivenged “Grønland i Tivoli” afholdes et arrangement kaldet ” Grønnedl i Tivoi” hvor alle med interesse for Grønnedal/Ivittuut kan deltage.
Herudover gennemføres årligt en Grønlandsrejse.

Her på hjemmesiden og i nyhedsbreve vil du kunne finde informationer de forskellige aktiviteter, arrangementer, rejser m.v.  med oplysning om om hvor og hvornår og evt. tilmelding.

Foreningen har sin egen Facebook gruppe, hvor der gives informationer, oplæg m.v. relateret til foreningens virke.

Det er foreningens formål, at være tovholder på aktiviteter relateret til alle, der har boet i Grønnedal eller Ivittuut. Har du forslag til at gøre dette endnu bedre, kan du kontaktes foreningen her.

Velkommen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

- og få de seneste nyheder

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion

NOW TREAT YOURSELF!

Get 25% Off & Free Shipping On Your First Order. Enter Code WELL25SPE

Scroll to Top