SUPERTILBUD
Lej en hytte i Norge til en fantastisk favorabel pris!

Grønnedalsforeningen har fået mulighed for at tilbyde medlemmerne hytteophold i Norge til en fantastisk favorabel pris.

Hytterne ligge ca. 190 km nord for Oslo (ca. 3 timers kørsel) og vest for Lillehammer i et naturskønt område. I umiddelbart nærhed ligger Spåtind Sportshotel og Spåtind Skicenter (se lokation på Google Maps her). Der er om vinteren mulighed for primært langrend (der findes en lille alpin bakke)og om sommeren vandre- og cykelture samt fiskeri.

Læs mere om hytterne nedenfor og bemærk medlemspriserne!

Tilbuddet gælder hele 2018!

8-personers hytte (H6)

Hytten indeholder:
– Lille baggang, 1 sove­væ­rel­se med 2 en­kelt­senge, køjerum med 2 køjer og køjerum med 4 køjer.
– Badeværelse med brusekabine og hår­tørrer.
– Stue med brændeovn i klæbesten.
– Elopvarmning, og ny klæbestensovn.
– Køkken med komfur med ovn, køleskab med lille fryser, microbølgeovn og kaffemaskine.
– Fibernet og 100Mb Wi-Fi.
– Interiøret er Norsk hyttestandard.

Normalpris kr. 5.500,-  Medlemspris kr. 2.000,-

5-personers hytte (H4)

Hytten indeholder:
– Lille entré. 1 soveværelse med 2 enkeltsenge, køjerum med 2 køjer og værelse med 1 enkelt seng.
– Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.
– Køkkenhjørne med komfur, køleskab med fryser, microbølgeovn, samt spiseplads til 6 personer.
– Køkken, spiseafdeling og stue er i et åbent rum afskærmet af en mur.
– Elopvarmning og klæbestensovn.
– Fibernet og 100Mb Wi-Fi.
– Interiøret er Norsk hyttestandard.

Normalpris kr. 5.000,-  Medlemspris kr. 1.800,-

4-personers hytte (H3):

– Hytten indeholder:
– Entre med skabe. Soveværelse med 2 enkelte senge, køjerum med 2 køjer.
– Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.
– Stue med lukket pejs, spiseafdeling for 7 personer og hyggekrog.
– Elopvarmning.

Normalpris kr. 4.500,-  Medlemspris kr. 1.600,-

3-personeres annex-hytte (H5)

Annekshytte indeholder:
– Entre med skabe.
– 1 rum med 3 sovepladser, hybelkøkken med køleskab u. frys, kaffemaskine, microbølgeovn samt varmt og koldt vand.
– Toilet med håndvask.
– Elvarme.
– Fibernet og 100Mb Wi-Fi.

Bemærk: Annekshytter kan kun lejes sammen med leje af en hovedhytte. Madlavning er begrænset til opvarmning af færdigretter i microbølgeovn, ellers kun tørkost.

Normalpris kr. 2.000,-  Medlemspris kr. 750,-

3-personers annexhytte (H7)

Annekshytte indeholder:
– Entre med skabe.
– Toilet med håndvask.
– Elvarme.

Normalpris kr. 2.000,-  Medlemspris kr. 750,-

Interesseret?

Såfremt ovenstående har din interesse, så kan du finde yderligere oplysninger her: http://www.aasgaard.dk/

Du kan på hjemmesiden finde yderligere oplysninger om hytterne, området, ledige perioder m.v. Prisen er den samme uanset bookingperiode. Hytter udelejes kun lørdag til lørdag – Ankomst er kl 14.00 – Afrejse er kl 12.00. Booking af hytte finder sted på hjemmesiden, hvor du i kommentarfeltet angiver at du er medlem af Grønnedalsforeningen og dit medlemsnummer. Du vil herefter herefter modtage faktura på medlemsprisen og ikke den angivne normalpris.

God fornøjelse