Tilmelding til GRØNNEDAL I TIVOLI 2022
31. juli kl. 18.00

Søndag d. 31. juli og mandag d.  1. august 2022 afholdes Grønland i Tivoli. Denne begivenhed har fundet sted i over 25 år, hvor folk med tilknytning til Grønland mødes. Der afholdes forskellige aktiviteter med fokus på Grønland. Der er forskellig optræden med grønlandske kunstnere, og der findes forskellige boder med produkter relateret til Grønland.

Vi vil gerne benytte denne dag, til at invitere alle GRØNNEDALERE  til GRØNNEDAL I TIVOLI. Vi arrangerer en fællesmiddag d. 31. juli kl. 18:00 på restaurant Påfuglen. Kom og få en hyggelig aften og hør eller fortæl om dine oplevelser fra Grønnedal.
Foreningen yder et mindre tilskud til medlemmer. Tag gerne ægtefællen, kæresten eller samleveren med.

Er du/I interesseret? – udfyld formularen og angiv hvor mange du/I kommer.

Bemærk, at der er maksimalt plads til 40 personer, så det er først til mølle!
Vi ses 🙂

Tilmeldte:

Jan Bøgsted
Kathe Greibe
Willy Jensen (2 personer)
Søren Ulrich Pedersen (2 personer)
 Anette Greibe
Benny Petersen
 Claus Kamp (2 personer)

- og få de seneste nyheder

WELCOME,

Enjoy luxury, exclusivity and discretion