Bogudgivelser

Mange har igennem årene været forbi Grønnedal, der i perioden 1951 – 2012 var hovedsæde for Grønlands Kommando. Mange har gjort tjeneste ved Marinestationen, Flådestationen, Kommandoen, arbejdet for Ivittuut Kommune eller blot været forbi som gæster eller besøgende.
Grønnedalsforeningen har ønsket, at fortælle historien om, hvordan livet har været i Grønnedal, set for personellets side. Dette er vi ved at udgive en bog om.

Grønnedalsområdet har også været beboet af Nordboer og ligesom der findes af eskimoiske bopladser. Vidnesbyrd for deres tilstedeværelse finder vi også interessant i f.m. fortælling af områdets historie.

Er du medlem af Grønnedalsforeningen, vil bogen kunne købes til en særlig favorabel medlemspris.

 
Indeholder fem skønne beretninger fra forskellige tidsperioder i Grønnedals historie.
Beretningerne giver et indblik i hverdagen i Grønnedal for år tilbage og indeholder begivenheder, som du sikkert ikke var klar over havde fundet sted. Bogen er letlæselig og fyldt med fotos fra forfatterne.

Oplysninger:
– Indbundet – 336 sider
– Størrelse  14 x 17 cm
– ISBN: 978-87-971211-0-8
– Pris: Kr. 275,-

Hertil skal tillægges forsendelsesomkostninger

Læs anmeldelse af Jesper Hansen
Læs artikel i Sermitsiaq

Nordboernes bosættelser i Grønland er kendt under navnene Østerbygden og Vesterbygden. Den nordlige del af Østerbygden kaldes også Mellembygden.
Denne bog beskriver i tekst, billeder og kort om de mange spor efter nordboerne og eskimoerne, som i ældre tider valgte at slå sig ned i dette skønne område.

Oplysninger:
– Hæftet – 70 sider
– Størrelse 29 x 21 cm
– ISBN: 978-87-971211-1-5
– Pris: Kr. 145,-

Hertil skal tillægges forsendelsesomkostninger

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig Grønnedalsforeningens nyhedsbrev og modtag seneste nyheder og aktiviter.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet.